Bygg Magnus på besök i Vetlanda igen

Det finns ingenting som gör mig gladare än ett utmärkt byggarbete på gården, därför vill jag rikta ett stort tack till Bygg Magnus Stallprodukter som just nu hjälper oss med att få ett soldäck till huset. Jag kontaktade Bygg Magnus igen efter att han senaste gången hade varit här i Vetlanda och hjälpt oss att bygga ut huset med ett rum. Även då blev jag otroligt nöjd, men så stod jag ute i trädgården och grejade en dag för någon vecka sedan. Då fick jag iden av att bygga ett soldäck där vi har utbyggnationen, eftersom det taket är helt platt så innebär det att vi har en yta där man kan sätta lite möbler och där bjuds det dessutom på väldigt många soltimmar. Jag bollade min idé med min fru som blev övertygad väldigt fort. Därefter så ringde jag till Bygg Magnus för att få hjälp, det här låg helt utanför mina kunskapsramar så jag funderade inte ens på att göra det själv. Nu har det gått några dagar in på bygget och det börjar se riktigt bra ut, jag har faktiskt aldrig sett något soldäck i Vetlanda förut så vi blir nog de första att ha ett. Eftersom att vi har ett tvåvåningshus har vi möjligheten att genomföra detta projektet och det som behövdes göras först var att slå upp en dörr så att vi kunde komma ut på den ytan som skulle renoveras. Det är redan ordnat och golvet är snart klar vilket betyder att det bara är ett staket kvar efter det och jag funderar på om vi inte ska ha ett inglasat så att solen kan komma åt oss även när den ligger ganska långt ner på himlen. Jag ska prata lite med Bygg Magnus om det så får vi se vilken lösning han tycker är bäst. Ha en fortsatt trevlig måndag!